بشنوید| خام گیاهخواری؛ شاهکلید سلامتی یا تهدیدی برای بدن؟
بازدید:۵۱۹
پادکست صدآنلاین| ازترکیب گیاه خواری و خام خواری به رژیم خام گیاه خواری میرسیم. خام گیاه خواران مانند رژیم وگان هیچ محصول حیوانی را مصرف نمیکنند و فقط مواد غذایی به صورت خام ویا با حرارت ۴۰ تا ۴۸ درجه نیمه پخته و استفاده میشود. از رژیم خان گیاه خواری با عنوان رژیم پیشگیری از بیماری یاد میکنند و این رژیم در دهه ۹۰ مطرح شده است. خام گیاه خواران اعتقاد دارند که پختن غذاها باعث از بین رفتن انرژی موجود در این مواد غذایی خواهد شد، پس ترجیح میدهند غذا را خام مصرف کنند؛ بنابراین علاوه بر قطع کردن هر گونه گوشت، مصرف لبنیات و دیگر مواد غذایی با منشا حیوانی را از زندگی خود حذف میکنند. غذای خام گیاه خواران از طریق خشک کردن، آبگیری، خیساندن و مخلوط کردن به دست میآید. این رژیم غذایی از مصرف انواع غلات، میوه و سبزیجات، مغزها و حبوبات تشکیل میشود. رژیم خام گیاه خواری یک رژیم عالی برای شادابی پوست محسوب میشود. زیرا این رژیم سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامینهایای، سی وای و منیزیم و پتاسیم است. این رژیم غذایی به علت انتی اکسیدان بالایی که برای بدن فراهم میکند بدن را نسبت به سرطان به شدت قوی میکند. مزایای رژیم خام گیاه خواری: پیشگیری از دیابت کمک به حضم راحتتر کاهش وزن و لاغری از بین رفتن بوی عرق سلامت قلب معایب خام گیاه خواری: کمبود شدید ویتامین ب ۱۲ و دیگر ویتامینها ایجاد کم خونی بیماری قلبی اسیبهای استخوانی آسیب سیستم عصبی نازایی کمبود کلسیم و ضعیف شدن استخوان پوسیدگی دندان اگر مایل هستین این رژیم غذایی را اجرا کنید، بهتر است فقط طی ۴۰ روز انجام شود. چون این بازه چهل روزه خام گیاه خواری سموم بدن را از بین میبرد.